Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zcela souhlasím a dal jsem karmu. R^

1 0
možnosti
OU
PK

Dobře posbíráno a prima doplněno, sedí to jako poklice na hrnci,karma:-)

3 0
možnosti
MR

Tak mame pred sebou dva scenare. Prvni vse bude probihat stejne nebo lepe nez nyni takze nas nazorovy veletoc nenastane. To je varianta nezajimava. Scenar druhy situace se zacne hrotit a lidi s vaznym probehem a umrti rapidne pribude. To je situace zajimava, protoze nazorovy veletoc na diskuzich bude obrovsky a bude zajimave sledovat kde je hranice kdy k nemu dojde.

0 0
možnosti
OU
Foto

I když osobně, na základě současných znalostí o Covid19, považuji roušky za když ne nesmysl tak za ne příliš dokonalou ochranu s vedlejšími účinky, chápu že určitá skupina lidí je tak vystrašena a tak věří na jejich účinnost, že je budou chtít nosit a budou tlačit na vládu, aby roušky plošně opět zavedla.

Myslím si, že rozhodnutí o rouškách by mělo ležet na vlastnických právech. Nikdo by neměl nikomu zakazovat roušku nosit, ale nikdo by neměl neuposlechnout požadavkům a nařízením majitelů provozoven, které by roušky buď vyžadovali nebo nevyžadovali. Co se týče státních úřadů a služeb, tak tam si může stát rozhodnout jak chce.

Dále si myslím, že neexistuje, nebo nás s ní alespoň vláda neseznámila, nějaká studie o účinnosti přijatých opatřeních. Pokud opravdu neexistuje, zajímalo by mne podle čeho se vláda rozhoduje, když přijímá nějaká opatření. Podle mne se vláda v současné době rozhoduje spíše populisticky než na základě objektivních dat.

Co ale pokládám za absolutní hloupost a chybu je preventivní uzavírání soukromých provozoven a umrtvení zdravotnické péče, tak jak se to stalo v březnu tohoto roku.

3 0
možnosti
OU
Foto

Tak jsem tu snůšku nesmyslů a blábolů dočetl tak do jedné třetiny a dál už to nešlo. Že zrovna vy píšete o nějaké žumpě a vyplodíte toto?

Dělejte si co chcete, omotejte si hadr okolo celé hlavy, ale nechtějte tento nesmysl i po jiných.

Spousta normálních lidí má hlavu v pořádku, dokáže se chovat ohleduplně a přemýšlí. To ve vaší zaslepenosti je jen bezbřehá arogance.

Škoda mluvit.

0 6
možnosti
KK

Škoda, měl jste to dočíst. Mám pocit, že většina ze zmiňovaných sedmi prvků na vás sedí dokonale.

10 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 503x
Počínající šedesátník, vzděláním matfyzák, ženatý, obdařený dvěma syny, kteří ve třiceti dostávají rozum, výborný bridžista, strašlivý golfista, ženami označovaný jako "ty jsi ale kecka", stále ženatý s divou východňarkou a očekávající první vnouče.

Seznam rubrik